Спортивний бюстгальтер повинен надійно фіксувати груди, при цьому обмежуючи її рух. Багато жінок помилково вважають, що спортом можна займатися і у звичайному бюстгалтері. Але звичайний бюстгалтер не може забезпечити необхідний ступінь фіксації грудей, оскільки має недостатню площу покриття. Призначення спортивного бюстгалтера - максимально закривати та підтримувати груди.

Звичайна білизна не витримує спортивних навантажень, оскільки вона спочатку не розрахована на такий ступінь активності.

Спортивний бюсгалтер необхідний як власницям пишних форм, так і дівчатам з невеликими грудьми, навіть з розміром чашки А, оскільки недостатня підтримка призводить до розтягування зв'язок.

Хороший спортивний бюстгальтер виготовляється із щільної багатошарової тканини, яка забезпечує необхідну підтримку, має вологовідвідні властивості, гігроскопічність і швидко висихає. У нього обов'язково мають бути широкі лямки для рівномірного розподілу ваги.

Фіксація грудей у спортивних бюстгальтерах працює за принципом компресії чи поділу. Є моделі, в яких поєднуються обидва принципи.

Бюстгальтер із компресією притискає груди до грудної клітки. У таких бра немає кісточок. Компресія досягається за рахунок множинних шарів тканини, пошитих особливим чином. При цьому молочні залози не розділені, вони стикаються і потіють. Незважаючи на якісну підтримку, такий бра створює ефект плоских грудей.

У спортивних бюстгальтерах з поділом кожні груди утримуються у своїй капсулі. Молочні залози розлучені одна від одної. Такі моделі найчастіше мають кісточки. Спортивні бюстгальтери з капсуляцією забезпечують більш посилену підтримку, ніж бра, які працюють за принципом компресії. Також у бюстгальтері з капсуляцією груди виглядають естетичніше.

Існують моделі, у яких ззаду є спеціальний гачок. Він забезпечує максимальну підтримку грудей, якщо перехрестити бретелі. Це особливо актуально для жінок, у яких вузькі або похилі плечі. Бретели за такої конфігурації не спадатимуть і будуть чітко зафіксовані. Згодом навіть найтехнологічніший матеріал бра стає менш еластичним. Тому при активних заняттях, є необхідність купувати новий спортивний бюстгальтер кожні 3-6 місяців.

На нашому сайті є великий вибір спортивних бюстгалтерів, а наші менеджери завжди готові допомогти у підборі того ідеального, який необхідний саме вам. /p>

Ефективних та комфортних тренувань!